Ξεκίνημα στην περιφέρεια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η 10η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με μάχες στην περιφέρεια και με τις Λάρισα, Ξάνθη, Λιβαδειά, να φιλοξενούν ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και ΟΦΗ στα τρία ματς του Σαββάτου.

Στην Λάρισα η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες. Οι «βυσσινί» έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη, την ώρα που το αρνητικό σερί των Ηπειρωτών βρίσκεται στα πέντε ματς. Στα αγωνιστικά ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει τον τραυματία Μόρα, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπέρτος, Τριποτσέρης, Γκόικοβιτς.  Από την πλευρά του ο ΠΑΣ ταξίδεψε στην Λάρισα χωρίς οκτώ βασικούς ποδοσφαιριστές αφού εκτός είναι οι Μυστακίδης, Μπουκουβάλας, Βιντάλ, Νικολιάς, Κάστρο, Λέο, Κρίζμαν και Περιστερίδης.

Στην Ξάνθη λίγο αργότερα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Πανιώνιο θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η ακριτική ομάδα μετράει τέσσερις σερί νίκες, και οκτώ ματς χωρίς ήττα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Γέντρισεκ συνεχίζει να πυροβολεί (σκόραρε για 4η σερί φορά) και στην Ξάμνθη κάνουν όνειρα γιατί όχι και για Ευρώπη. Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος ο οποίος προέρχεται από την άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού ταξίδεψε στην Ξάνθη με σημαντικές απουσίες αφού εκτός είναι ο τραυματίας Κόρμπος, αλλά και ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος λόγω προσωπικού προβλήματος έμεινε εκτός.

Τέλος, στο τρίτο ματς της ημέρας ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη με τον Σανίνο στον πάγκο και προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ. Παρελθόν κι επίσημα ο Σουμπίνιο, θέμα με τον Λεονάρντο ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Λιβαδεειά με αρκετές απουσίες αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει, για διάφορους λόγους, στους Βουό, Νέιρα, Παπαστεριανό, Ποτουρίδη, Μεγιάδο, με τους τρεις πρώτους να είναι και οι μόνοι παίκτες που έχουν σκοράρει φέτος στην Super League.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (10/11)
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)
Ξάνθη – Πανιώνιος (19:00, ΕΡΤ1)
Λεβαδειακός – ΟΦΗ (19:30, NS2)

Πηγή: Gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook