Το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο πρωτάθλημα έχουμε διακοπεί λόγω των Εθνικών ομάδων, ωστόσο στον ΟΦΗ συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για τα επόμενα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο ΟΦΗ καλείται σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές να μαζέψει περισσότερους βαθμούς για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις, όμως το πρόγραμμα απαιτεί αρκετή συγκέντρωση και πάθος για να πετύχουν κάτι καλό οι “μελανόλευκοι”.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Άρη, που του έχει πάρει τον αέρα από τις περυσινές χρονιές, θέλοντας έτσι να ξεκινήσει την… αντεπίθεση.

Αμέσως μετά θα ταξιδέψει στα Γιάννενα να παίξει με την τοπική ομάδα, όπου και αυτή φέτος δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη χρονιά, καθώς βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και αυτό ο ΟΦΗ πρέπει να το εκμεταλλευτεί για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τα Γιάννενα ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναθηναικό, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο με την βοήθεια του κόσμου και την ψυχολογία που θα έχει η ομάδα εφόσον πάνε όλα καλά στις προηγούμενες αγωνιστικές, θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο των “πρασίνων”.

Στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Τρίπολη να αγωνιστεί με τον Αστέρα που φέτος παρότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο δεν έχει καταφέρει να πάρει τους επιθυμητούς βαθμούς.

Το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ στο δίνει στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Ατρόμητο σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι…

Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, ωστόσο όλα είναι στο… χέρι τους και να αποδείξουν πως αυτές οι πρώτες αγωνιστικές ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook