Video | Το λάθος που θέλει να ξεχάσει ο Νίκος Παπαδόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην χθεσινή του ομιλία στους διαιτητές, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε τον ίδιο πρωταγωνιστή όταν αγωνιζόταν ακόμα στον ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε πως η φιλοσοφία του ΟΦΗ είναι να μην ασχολείται με τους διαιτητές, παρά μόνο με το ποδόσφαιρο. Αυτό το βλέπουμε φέτος στον ΟΦΗ και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος ο ίδιος για το επίτευγμα αυτό.

Και μάλιστα δεν δίστασε να φέρει ως αντί – παράδειγμα, ένα επεισόδιο  στο οποίο ο ίδιος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Αναφέρθηκε, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες, στο περίφημο 2-3 με τον Ολυμπιακό το 1997 όταν και ο ΟΦΗ ηττήθηκε με τα όργια του περίφημο Χατζησταυρίδη και του βοηθού του Τζαχαλή. Ο “Παπ” σε εκείνο το παιχνίδι επιτέθηκε στον τελευταίο με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη την χρονιά καθώς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 20 αγωνιστικών!

Το απόγευμα της Δευτέρας αναφέρθηκε σε εκείνο το περιστατικό φέρνοντας τον εαυτό του στην θέση του διαιτητή όπου και τόνισε με νόημα ότι είναι κάτι για το οποίο θα μετανιώνει και δεν θέλει να το θυμάται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook