“Ήμουν τυχερός που βρέθηκα στην καλύτερη ομάδα της ιστορίας του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της Κυριακής, για τον ΟΦΗ που δεν θα κινδυνεύσει πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ: “Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που βίωσα. Ένας προπονητής που έκανε πράγματα και θαύματα με τον ΟΦΗ όμως συγκινήθηκα πάρα πολύ. Συναντηθήκαμε παίκτες από διαφορετικές φουρνιές γιατί ποτέ δεν είχε βρεθεί ένας προπονητής να παραμείνει τόσα χρόνια σε μια ομάδα. Εδώ ήρθαν παιδιά από την Χιλή, για εμένα θα ήταν δύσκολο να πάω να τιμήσω έναν άνθρωπο που τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πέρασαν από τα χέρια του, φουρνιές και φουρνιές ποδοσφαιριστών. Εγώ ήμουν τυχερός που βρέθηκα στην καλύτερη ομάδα της ιστορίας του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάρει και πρωτάθλημα, όμως για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις στην Ελλάδα και άλλα πράγματα”.

Για την παρουσία του Γιάννη Σαμαρά: “Με τον Σαμαρά μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Ο γιος του Γιάννη ήταν 2 χρονών και η κόρη μου ήταν ενός. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλό προπονητή και υπάρχουν οι βάσεις για να γίνει ο ΟΦΗ όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι μεγάλες ομάδες, με κόσμο και έπαιζαν σε μικρότερες κατηγορίες ενώ άλλες που δεν είχαν την δική τους δυναμική, αγωνίζονταν στην Σούπερ Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθε στον ΟΦΗ ένας επενδυτής και δεν υπάρχουν πλέον οικονομικά προβλήματα”.

Για τον Άρη: “Θεωρώ ότι ο προπονητής που ξεκίνησε, ήταν πολύ καλός και μην ξεχνάμε ότι άλλαξε εντελώς την περσινή ομάδα. Από ένα σημείο και μετά, είδα ότι χάλασαν αρκετά πράγματα. Όμως όταν είσαι εκτός, δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα. Το πρώτο διάστημα, ο Άρης ήταν καταπληκτικός και έφερε καλούς παίκτες. Όταν φέρνεις έναν παίκτη, πρέπει να έχεις ένα ανάλογο σκεπτικό. Τώρα ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ έκανε ένα λάθος, για εμένα. Στηρίχθηκε στον περσινό κορμό που ήταν καταπληκτικός στον δεύτερο γύρο όμως άλλο είναι η Σούπερ Λιγκ και άλλο η Β’ Εθνική. Ο ΟΦΗ δεν άλλαξε το ρόστερ του και αυτό απέδειξε την διαφορά ανάμεσα στις δύο κατηγορίες”.

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ μέχρι τώρα: “Πίστευα και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει πολύ καλό προπονητή και έπαιξε ρόλο το κακό ξεκίνημα. Περίμενα ότι ο ΟΦΗ θα ξεκινούσε καλά, έκανε μια κακή αρχή παρουσιάζοντας όχι καλή εικόνα αλλά τον τελευταίο μήνα βλέπω ότι παρουσιάζει βελτίωση”.

Για το αν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ: “Με τίποτα. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει. Υπάρχουν χειρότερες ομάδες και με πολύ μικρότερη δυναμική. Πιστεύω ότι με όλα όσα γίνονται, θα οργανωθεί και δεν θα κινδυνεύσει”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Ο Άρης έρχεται με νέο προπονητή και αυτό παίζει τον ρόλο του. Ο ΟΦΗ παίζει μέσα στο Ηράκλειο,είναι καλύτερος τον τελευταίο μήνα και είναι δύσκολο να κάνει πρόβλεψη. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook