Τσουκάνης: “Ο ΟΦΗ καίγεται για το αποτέλεσμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Στέλιος Τσουκάνης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δίνοντας βαρύτητα στο “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Τσουκάνης

Έχω περάσει και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο είναι πολύ ιστορικές. Στον Άρη πέρασα πολύ όμορφες στιγμές, υπήρχα και δύσκολες στιγμές. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα παιχνίδι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ο Άρης με την αλλαγή του προπονητή πιστεύω ότι θα υπάρξει η κατάλληλη ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και πίστη για το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι ένα σκαλί παραπάνω από αυτό του ΟΦΗ. Κι αν είναι σε καλή μέρα κάποιοι παίκτες-κλειδιά θα μπορέσει να πάρει και το αποτέλεσμα που χρειάζεται, είτε αυτό είναι μια ισοπαλία είτε μια νίκη.

Το Γεντί Κουλέ είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ «καίγεται» για το αποτέλεσμα οπότε αν ο Άρης καταφέρει να ξεπεράσει τις σέντρες, κυρίως τις δυνατές. Με την ώθηση του κόσμου είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αν ο Άρης καταφέρει και διατηρήσει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, κάτι που το έχει φέτος στον τρόπο και τον πλουραλισμό του παιχνιδιού του, θεωρώ πως θα κερδίσει το παιχνίδι. Αλλά δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Θα πρέπει να ξέρουμε ότι τα παιχνίδια και οι ομάδες χτίζονται με το να μην χάνεις. Δεν είναι απαραίτητο μόνο να κερδίζεις γιατί και το να μην χάνεις χτίζει χαρακτήρα και  προσωπικότητα σε μια ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook