Ηγετική ανακοίνωση συνδέσμων και κάλεσμα για γεμάτο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη πάση θυσία κόντρα στον Άρη και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι στέλνουν το μήνυμα τους: “Δικαιολογία πλέον καμία και παρουσία στο “Γεντί Κουλέ” είναι το αυτονόητο” αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν το πρωί της Πέμπτης, οι σύνδεσμοι καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής και παράλληλα στέλνουν μήνυμα προς τους παίκτες του ΟΦΗ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “περιμένουμε από εσάς να δώσετε και την ψυχή σας μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το ματς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων

Τη Κυριακή στις 19:30 η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον Αρη και οι 3 βαθμοί είναι απαραίτητοι για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Καλούμε όλο το κόσμο του ΟΦΗ εντός και εκτός Ηρακλείου να έρθει στο ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ δίνοντας δυναμικό παρόν και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη στο γήπεδο τη Κυριακή,αλλά και κάθε Κυριακή, αφού όλα αυτά τα οποία ονειρευόμασταν τόσα χρόνια πλέον είναι γεγονός.Δικαιολογία πλέον καμία και παρουσία στο ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ είναι το αυτονόητο.

Από τη πλευρά μας στέλνουμε μήνυμα στους παίχτες της ομάδας,να είναι σίγουροι ότι η ΘΥΡΑ 4 θα πράξει όπως σε κάθε παιχνίδι για να πάρετε την ώθηση που χρειάζεστε.Περιμένουμε από εσάς να δώσετε και τη ψυχή σας μέσα στο γήπεδο με πάθος,δύναμη και ποδοσφαιρικό εγωισμό και όλοι μαζί να πάρουμε το ματς.

Τέλος να επισημάνουμε στους οπαδούς μας η προσέλευσή τους στη ΘΥΡΑ 4 να πραγματοποιηθεί 1 ώρα νωρίτερα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των προηγούμενων παιχνιδιών.

SNAKES HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ