Nα «καθαρίσει» την πρόκριση και μετά ο… Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την Τετάρτη (15.00) ο ΟΦΗ αγωνίζεται στην Κέρκυρα για το Κύπελλο ενώ το Σάββατο υποδέχεται τον Ατρόμητο (17.15) και θέλει να “κλείσει” το 2018 νικηφόρα.

Τα δύο τελευταία του ματς στο 2018 θα δώσει ο ΟΦΗ σε διάστημα λίγων μερών.

Αρχικά θα παίξει στην Κέρκυρα την προσεχή Τετάρτη (15.00) για την 3η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και το Σάββατο (17.15) υποδέχεται τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο στόχος είναι στο πρώτο χρονικά ματς να “κλειδώσει” την πρόκριση για την κλήρωση της Παρασκευής (11.30) και στο δεύτερο να πάρει ένα.. τρίποντο – ανάσα. 

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα (2-1) δεν επέστρεψαν στο Ηράκλειο αλλά έκαναν προπόνηση την Κυριακή στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Στρέζος έχει ήδη μεταβεί στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο του Πεζικού.

Σήμερα, το πρωί οι Νάστος και  Δερμιτζάκης θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, όπου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή, η οποία στις 12:15 το μεσημέρι θα μεταβεί στην Κέρκυρα.

Στην αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα συμπεριληφθούν και οι Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης. Αντίθετα ο Μεγιάδο θα επιστρέψει στην Κρήτη, για λόγους ξεκούρασης.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 15:00 στην Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook