Ο νέος, μεγάλος, ΟΦΗ ετοιμάζεται!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τις εξελίξεις για την έκταση που ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ, το Gentikoule παρουσιάζει τον χώρο για τον οποίο γίνεται όλη η συζήτηση. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Gentikoule.

Νωρίτερα διαβάσατε για την ιστορική απόφαση που πάρθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου για την έκταση 160 στρεμμάτων – δίπλα στο “Βαρδινογιάννειο” στην περιοχή του Σκαφιδαρά, στην είδηση που ανέδειξε η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Μια έκταση που, αποτελούσε, κοινό μυστικό εδώ και αρκετούς μήνες πως είχε μπει στο στόχαστρο της νέας ιδιοκτησίας του ΟΦΗ προκειμένου να στεγαστεί εκεί ο νέος και μεγάλος ΟΦΗ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές μεταξύ των στελεχών του ΟΦΗ και της δημοτικής αρχής είχαν ξεκινήσει πριν καν μπει το τέλος στην αλλαγή σελίδας στον σύλλογο.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης όταν έγινε η συνέντευξη τύπου, σε ερώτηση που του έγινε, για τα σχέδια του αναφορικά με την κατασκευή ενός νέου γηπέδου, δεν το είχε διαψεύσει αλλά αντιθέτως το είχε παραδεχτεί με… διαφορετικό τρόπο.

Το ρεπορτάζ του Gentikoule αναφέρει πως οι πρώτες επαφές είχαν γίνει από τα μέσα του προηγούμενου καλοκαιριού και στον ΟΦΗ είχαν κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία προκειμένου, όταν έρθει η ώρα, να είναι απόλυτα έτοιμοι για ένα σχέδιο ζωής για τον σύλλογο. Το περασμένο καλοκαίρι είχαν επισκεφτεί την περιοχή άνθρωποι που σχετίζονταν (και σχετίζονται ακόμα) με τον Μιχάλη Μπούση όπου είχαν εκπονήσει ένα ολόκληρο πλάνο προκειμένου τα σχέδια να γίνουν πράξη αμέσως και όταν φτάσει αυτή η ώρα.

Τα σχέδια περιελάμβαναν την κατασκευή νέου γηπέδου του ΟΦΗ καθώς και νέα γήπεδα που θα προορίζονται τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μελέτη, από την πλευρά του ΟΦΗ, είναι ήδη έτοιμη ώστε να προχωρήσει αυτό το πλάνο που γίνεται κατανοητό πως όταν έρθει η ώρα να οριστικοποιηθεί, θα απογειώσει τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook