Άρρωστη ομάδα, ανίκανη να αντιδράσει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έχει καταντήσει ανέκδοτο ο ΟΦΗ που δεν κατάφερε να κερδίσει ενώ προηγήθηκε για ακόμα μια φορά και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανίστηκε, μένοντας στο 1-1 με τον Πανιώνιο.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΟΦΗ υπέβαλε το ρυθμό του, απειλώντας μάλιστα μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βουό.
Λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ντίνα μετά από σέντρα Κουτσιανικούλη, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Κότνικ.

Ο Πανιώνιος παρότι δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα απείλησε με στατική φάση με τον Κόσιτς να εκτελεί το φάουλ και τον Στρέζο να είναι σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ακόμα μια φορά με την κεφαλιά του Ντουρμισάι, όμως ο Στρέζος έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό με τον Πλατέλλα να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμένει, καθώς η μια προσπάθεια που δημιουργήθηκε μετά το γκολ του Ντίνα πέρασε άουτ το ίδιο και το φάουλ του Ποτουρίδη.

την επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε στα καρέ του τον ΟΦΗ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Στρέζου.

Μετά την υπεροχή του Πανιωνίου, ο ΟΦΗ ανέβηκε στο γήπεδο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Βουό και τον Πλατέλλα, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι βγαίνοντας άουτ.

Εκεί που ο ΟΦΗ έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 79ο λεπτό με τον Καμαρά να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου κάνοντας το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Βουό να βγαίνει “μάτι” με τον Κόντικ, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος άγγιξε την ανατροπή στο 90ο λεπτό με τον Ντομίγκεζ να χάνει ανενόχλητος την κεφαλιά.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και έτσι ο ΟΦΗ δεν καταφέρνει για άλλη μια φορά παρότι προηγήθηκε να πάρει το τρίποντο…

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook