«Μαραθώνιος για τον ΟΦΗ η αδειοδότηση»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον Αthletic Radio 104,2 μίλησε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας με σκληρή γλώσσα για εκείνους που δεν βοηθούν τον ΟΦΗ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το θέμα της αδειοδότησης.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ και ένας εκ των ανθρώπων που χειρίζονται το θέμα της αδειοδότησης τόνισε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον απλό κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και συνέβαλε στην οικονομική ενίσχυση του ΟΦΗ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ «διψάει» αυτήν την στιγμή και υπάρχουν κάποιοι που αντί «να μας πουλήσουν δροσερό νερό» μας πουλούν «αλμυρά φυστίκια». Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοώ τον απλό κόσμο. Ο νοών νοείτο. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και δεν είναι η ώρα της κριτικής. Είναι άδικο να απευθύνονται κατηγορίες στο Νίκο Μαχλά και τον κύριο Κουράκη. Αυτοί που δεν κάνουν λάθη είναι αυτοί που μένουν άπραγοι και οι τεμπέληδες».

Αναφορικά με το χθεσινό φιλικό πρόσθεσε λέγοντας ότι «το φιλικό με τις συνθήκες που έγινε θεωρώ ότι είχε μια σχετική επιτυχία. Όμως δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να έχουμε παράπονο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν έστω και σε αυτήν την περίοδο οικονομικής κρίσης».

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας για το θέμα της αδειοδότησης πρόσθεσε ότι «το θέμα της αδειοδότησης θα είναι για τον ΟΦΗ ένας μαραθώνιος. Ευελπιστούμε ότι θα τερματίσουμε. Για εμάς δεν είναι αγώνας 100 μέτρων. Καταθέσαμε τον φάκελο στις 20 Απριλίου. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται και πιστεύουμε ότι θα προχωρήσει το θέμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook