World… ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H επικείμενη μεταγραφή του 20χρονου Χιλιανού Φερέιρα αναδεικνύει τα πλάνα του ΟΦΗ για ένα παγκόσμιο δίκτυο σκάουτινγκ.

Ο νεαρός Φελίπε Φερέιρα αποτελεί το πρώτο μεγάλο στοίχημα του νέου ΟΦΗ καθώς έρχεται στο Ηράκλειο, ανεξάρτητα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ως μια πρώτη κίνηση στελέχωσης του ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Σκοπός του ΟΦΗ, κάτι που τους τελευταίους μήνες ακουγόταν ολοένα και περισσότερο, είναι να οργανώσει ένα δίκτυο σκάουτινγκ σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Αφρική προκειμένου να έρχονται ολοένα και περισσότερα ταλέντα στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Ήδη, το δίκτυο σκάουτιγνκ που οργανώνεται στα πρότυπα λειτουργίας των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών club, θα είναι σε θέση να έχει μάτια σε δεκάδες χώρες της Ευρώπης, της Νοτίου Αμερικής αλλά και της Αφρικής. Το πλάνο που εκπονεί ο Γιάννης Σαμαράς μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης του ΟΦΗ, έχοντας βεβαίως την μεγάλη αποδοχή του Μιχάλη Μπούση, αφορά την δημιουργία ενός δικτύου σκάουτινγκ που θα λειτουργεί αποκλειστικά για τον σύλλογο. Θα παρακολουθούνται νεαροί παίκτες που θα καταγράφονται από τους σκάουτερ του ΟΦΗ οι οποίοι στην συνέχεια θα στέλνουν εκθέσεις στο Ηράκλειο και θα ακολουθούν οι επόμενες κινήσεις.

Ήδη η πρώτη συνεργασία του ΟΦΗ αφορά την Unido Curico όπου στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών, έρχεται σε πρώτη φάση ο νεαρός επιθετικός που εφόσον πείσει τότε θα αποκτηθεί και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook