Και μέσα σ’ όλα, επανεμφάνιση Φαγαδάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακαταλαβιστική επιστολή από την εταιρεία Torsor έφτασε στα ΜΜΕ του Ηρακλείου με την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα με την παρουσία του Θεόφιλου Φαγαδάκη.

Δεν έφτανε στον ΟΦΗ η “ανακατωσούρα” που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό με την παρουσία – παρωδία του υποψήφιου επενδυτή, ήρθε η επανεμφάνιση του με μια επιστολή όπου δεν… καταλαβαίνει κανένας το νόημα της ενώ παράλληλα επιρρίπτει ευθύνες στον ΟΦΗ για την σύναψη συμφωνίας.

Αναλυτικά η επιστολή της εταιρείας Torsor προς τα ΜΜΕ

Περιμέναμε μέχρι την Παρασκευή 15/4  το μεσημέρι να εμφανισθούν  επίσημα έγραφα από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την γνησιότητα η μη της εγγυητικής επιστολής (την όποια και ανακαλέσαμε γιατί δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει) ,το οποίο και δεν έγινε.

Ήταν  φυσικό να μην γίνει, γιατί ποτέ δεν έγινε από την Τράπεζα της ΠΑΕ ο απαραίτητος έλεγχος, ούτε καν mail εστάλη από την Τράπεζα της  για να απαντήσει η Τράπεζα μας, ενώ αντίθετα κάποιος δημοσιογράφος έστειλε στις 14/4 mail στην Τράπεζα μας, ζητώντας απάντηση για την εγκυρότητα της.

Παραταύτα συνεχίστηκε η λασπολογία.Στο mail που έστειλε το νομικό Τμήμα της ΠΑΕ φαίνεται ότι δεν μπορούσατε να δώσετε εγγυήσεις για το ποσό δανειοδότησης, αλλά ούτε μπορούσε να γίνει δεκτή η δανειοδότηση  ολόκληρου του ποσού, λόγω ενός αθλητικού νόμου.

Εξάλλου πολύ καλά γνωρίζετε ότι, για οποιαδήποτε  τραπεζική συναλλαγή σχετικά με το ποσό της δανειοδότησης, είναι απαραίτητο να  υπάρχουν τα σχετικά εγγραφα που θα νομιμοποιούν και θα αποδεικνύουν την συναλλαγή.Είμαστε πρόθυμοι για την αποκατάσταση της αλήθειας.Την ανακοίνωση την κάνουμε σήμερα επειδή , αν την κάναμε την Παρασκευή, μπορεί να χρεωνόμασταν οποιαδήποτε έκβαση θα είχε ο αγώνας της Κυριακής όπως και ο φιλικός της Τρίτης.

Καλή Ανάσταση σε όλους

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook