Το «πριμ» του κόσμου στους παίκτες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με απόφαση της διοίκησης, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές χωρίς να “πιστωθούν” στους μισθούς ή στα συμβόλαια τους αλλά ως δώρο για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι πριν την έναρξη της προπόνησης καθώς επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του ΒΑΚ οι Αντώνης Κουτάντος, Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Τα δύο μέλη του ΔΣ της ομάδας τους έκαναν γνωστό ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον κόσμο που έδωσε το παρόν στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ δεν αφορούν τους μισθούς ή τις δόσεις συμβολαίων που τους οφείλονται  αλλά αποτελούν ένα δώρο για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

“Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το παιχνίδι θα σας μοιραστούν το πρωί της Μ. Τετάρτης. Όμως επειδή κάνετε μεγάλη προσπάθεια και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, αποφασίστηκε να σας δοθούν ως δώρο και να μην αφορούν τα χρήματα που σας οφείλονται” άκουσαν οι παίκτες του ΟΦΗ που είδαν με πολύ καλό μάτι αυτήν την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα πάρουν τα χρήματα μετά το τέλος της προπόνησης που θα διεξαχθεί το πρωί της Μ. Τετάρτης και θα είναι η τελευταία πριν το Πάσχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook