Ξεκινάει η μεγάλη εβδομάδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε… ρυθμούς αδειοδότησης κινούνται στον ΟΦΗ καθώς την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για τις 500.000 (μίνιμουμ) που απαιτούνται για την την κάλυψη των υποχρεώσεων.

Μετά την Μεγάλη Εβδομάδα της χριστιανοσύνης, ακολουθεί μια εξίσου ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για όλους όσους ασχολούνται με τον ΟΦΗ μιας και τα ψέμματα τελείωσαν. Σε τρεις ημέρες από σήμερα αναμένεται να δώσει ο ΟΦΗ τον μεγαλύτερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας του. Και δυστυχώς για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ όπου άπαντες έχουν μάθει να παλεύουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτή η μάχη δεν θα δοθεί μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ήδη στην Κρητική ομάδα έχουν φροντίσει να κάνουν την απαραίτητη προεργασία ώστε να είναι όλα έτοιμα από γραφειοκρατικής πλευράς όμως τους ανθρώπους του ΟΦΗ «καίει» η εύρεση ρευστού αφού δίχως χρήματα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως. Μετά τις 70.000 ευρώ που μαζεύτηκαν από τις εισπράξεις του φιλικού με τον ΠΑΟΚ και οι οποίες δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές, ακολουθεί η προσπάθεια για την εύρεση ενός πολύ μεγαλύτερου ποσού και με το οποίο θα δοθεί η λύση στο θέμα της αδειοδότησης.

Και ασφαλώς πολλοί θα απορήσουν πως πριν από έναν μήνα ακουγόταν ότι υπήρχε ανάγκη για 1 εκ. ευρώ, στην συνέχεια το ποσό αυτό «κατέβηκε» στις 800.000 και εν τέλει στις 500.00 ευρώ (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ). Αυτό συμβαίνει γιατί στον ΟΦΗ κάνοντας τους υπολογισμούς τους, κατέληξαν στο αποτέλεσμα ότι με αυτό το ποσό θα καλυφθούν οι απαραίτητες «τρύπες» ώστε να κλείσει θετικά ο φάκελος της αδειοδότησης.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ πρέπει άμεσα, ακόμα και σήμερα, να ανοίξουν τα χαρτιά τους προκειμένου να μην φτάσει η ομάδα στο σημείο μηδέν και δημιουργηθούν καταστάσεις που θα αποτελέσουν ένα «μελανό σημείο» στην 86χρονη ιστορία του συλλόγου.