Με 12.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

12.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον ΟΦΗ για τα υβριστικά συνθήματα – πολιτικού περιεχομένου – αλλά και για την χρήση λέιζερ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΕ της Σούπερ Λιγκ

7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ογδόντα πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη  συμπεριφορά των φιλάθλων της  καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

6η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ  Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

5η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων 

Β)  ΠΑΕ  Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

4η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά  των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ  Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Κρίνει εγκαλουμένη ΠΑΕ ατιμώρητη : 1) λόγω μη συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 14 παρ. 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 2) λόγω του ότι τα γεγονότα έλαβαν χώρα έξωθι του γηπέδου (άρθρο 1 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ.