Νέα συνάντηση με Βατσινά και νέα πρόταση από τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα πρόταση έπεσε στο τραπέζι από την πλευρά του ΟΦΗ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Φανούρη Βατσινά. Διαβάστε στο Gentikoule τη νέα και πιο συμφέρουσα πρόταση της ομάδας.

Παρόντες στην συνάντηση με τον Φανούρη Βατσινά ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Κουτάντος και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Τουγλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, έγινε μια νέα τροποποιημένη πρόταση που περιλάμβανε και δύο επιταγές ύψους 168.000 ευρώ που έληγαν το πρώτο εξάμηνο του 2012. Συγκεκριμένα, από τον ΟΦΗ προτάθηκε να δοθούν 300.000 ευρώ μέχρι τις 30 Απριλίου σε τρεις ισόποσες δόσεις των 100.000 ευρώ (30 Νοεμβρίου, 30 Ιανουαρίου, 30 Απριλίου).

Παράλληλα, επειδή έρχονται δύο επιταγές ακόμα ύψους 168.000 ευρώ οι οποίες λήγουν τους επόμενους μήνες (15 Ιανουαρίου, 15 Ιουλίου), από τον ΟΦΗ έγινε η πρόταση να δοθεί αυτό το ποσό σε δύο δόσεις των 84.000 ευρώ το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και υπάρχει η ελπίδα ότι επιτέλους θα βρεθεί μια λύση σε αυτό το θέμα που ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook