Πλάνα νίκης με αλλαγές στην 11αδα από τον Αναστόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν πτοούνται από τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και τα πλάνα γίνονται με στόχο τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. 3 με 4 αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Αναστόπουλος που δίνει φανέλα βασικού σε Ρόβα, Καμπάνταη, Παπουλή.

Ομολογουμένως η απουσία του Βαγγέλη Μάντζιου είναι σημαντική μιας και ο 28χρονος επιθετικός δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του όμως αυτός ο ΟΦΗ και το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί διαθέτει λύσεις «ενδεκαδάτες» και επιπέδου Σούπερ Λιγκ, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στο Νίκο Αναστόπουλο να παρατάξει το καλύτερο βασικό σχήμα.

Αν τελικά ο φορ του ΟΦΗ δεν τα καταφέρει, την θέση του θα πάρει ο Λεωνίδας Καμπάνταης ενώ θα επιστρέψει στην βασική 11αδα ο Φώτης Παπουλής που θα πάρει την θέση του Σίσιτς που δεν παρουσιασε καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Όσον αφορά την θέση του Μποντόρ, όλα δείχνουν ότι θα την πάρει ο Βασίλης Ρόβας που πήγε καλά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Σουμπίνιο με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί την τελευταία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ από εκεί και πέρα στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν αλλαγές και θα ξεκινήσουν οι Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Χόρχε Λόπεζ.