Στεφανουδάκης: «Εκτιμώ ότι θα παίξει ο Μάντζιος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης δήλωσε  στον Athletic Radio 104,2 για την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου ότι «έβγαλε ένα τράβηγμα σε ένα σούτ, που δεν είναι κάτι σπουδαίο. Εχουμε μια επιφύλαξη για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι στην Αθήνα και περιμένω την ομάδα, αλλά μίλησα μαζί του και με τους φυσικοθεραπευτές. Είναι  ένα ήπιο τράβηγμα. Από αυτά που έχεις πιθανότητες να παίξεις, αλλά και να μην παίξεις. Για μένα το πιο πιθανό είναι ότι θα παίξει. Ο Μάντζιος θα έρθει στην Αθήνα με την αποστολή και θα δούμε. Εκτιμώ ότι θα αγωνιστεί. Εχω πάρει τις φωτογραφίες της μαγνητικής και δεν το βλέπω σπουδαίο».

Για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, ο γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ, είπε ακόμη ότι «είναι πολύ σημαντική περίοδος για τον Μάντζιο. Έχει αναγεννηθεί στον ΟΦΗ και άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας λένε ότι είναι αυτήν την εποχή μακράν το καλύτερο φoρ στην Ελλάδα. Αυτή η πίεση μας αγχώνει λίγο για την περίπτωση του. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Του δίνω 60% πιθανότητες για να παίξει».

Για τον Μποντόρ τόνισε ότι «και αυτός έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, δεν είναι κάτι σπουδαίο».

Για τον Σόουζα είπε ότι «έχει ένα τραυματισμό στο μηνίσκο. Αντιμετωπίζουμε συντηρητικά την περίπτωση του και ανταποκρίνεται. Πιστεύω ότι θα αποφύγουμε την αρθροσκόπηση».