24 χρόνια μετά μαζεύεται και τιμάται η μεγάλη ομάδα του ’87

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο χορός του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ όπου θα τιμήσουν την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο το 1987 και στο Ηράκλειο θα βρεθούν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που σήκωσαν στα αστέρια το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Ο χορός του Συλλόγου Παλαιμάχων θα γίνει στο κέντρο «Αγράμπελη» που αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους του ΟΦΗ που 24 χρόνια μετά θα δουν για πρώτη φορά μαζεμένη την ομάδα που κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο της 86χρονης ιστορίας του συλλόγου.

Ο Μανώλης Πατεμτζής έχει έρθει σε επαφή με όλους τους παίκτες που βρίσκονταν σε εκείνη την ομάδα και θεωρείται δεδομένο ότι η πλειοψηφία εκείνων που βρίσκονταν στο ρόστερ του ΟΦΗ θα δώσουν το παρόν. Όπως είναι φυσιολογικό, γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να δώσουν το παρόν οι παλαίμαχοι άσοι του παρελθόντος που δεν ζουν στην Κρήτη ενώ ήδη έχουν τονίσει ότι θα καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να έρθουν οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Τάκης Περσίας, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Αθανασιάδης ενώ σίγουρα θα δώσουν το παρόν εκείνοι που ζουν στο νησί μας όπως οι Μύρων Σηφάκης, Γιώργος Βλαστός, Μίλτος Ανδρεανίδης, Χρήστος Καργιώτης, Χρήστος Βασιλείου ενώ θα έρθει και ο Νίκος Γκουλής.

Η είσοδος θα κοστίζει 20 ευρώ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος Παλαιμάχων με ανακοίνωση του καλεί όλα τα μέλη του να περάσουν από τα γραφεία του το απόγευμα της Δευτέρας (8.00 – 10.00) ώστε να λάβουν τις κάρτες ελευθέρας εισόδου και παράλληλα ευχαριστούν την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την βοήθεια της.