Για το «διπλό» στην Ν. Σμύρνη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

H ψυχοχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη μετά και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και στον ΟΦΗ θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Νέα Σμύρνη με πρώτο στόχο φυσικά της ομάδας να είναι η νίκη.

O Νίκος Αναστόπουλος, για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχει επιλέξει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες που έχουν περιληφθεί στην αποστολή είναι οι εξής: 
Βεζυρίδης, Κάρολ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάϊ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Ρόβας, Ταυλαρίδης.

Ο “Αναστό” έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Μποντόρ και το πρόβλημα του Μάντζιου αν και για τον 28χρονο επιθετικό τα πάντα είναι ανοικτά και στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι αν δεν αγωνιστεί ο Μάντζιος, τότε θα πάρει την θέση του ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Από εκεί και πέρα, παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Ρόβα και τον Βερόν όπου ένας εκ των δύο θα αποτελέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο που επίσης επιστρέφει στην αρχική 11αδα μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, ο Παπουλής θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα που θα πάρει την θέση του ντεφορμέ Σίσιτς ενώ δεξιά θα παραμείνει ο Χόρχε Λόπεζ.

Τέλος, οι υπόλοιποι είναι οι συνήθεις ύποπτοι: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου