Αναστόπουλος: «Η νίκη δείχνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά, ο Νίκος Αναστόπουλος διατήρησε τους χαμηλούς τόνους και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει ο ΟΦΗ από παιχνίδι σε παιχνίδι. «Όσο πιο ψηλά μπορούμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται» είπε ο 53χρονος τεχνικός.

Ο «Αναστό» ξεκινώντας την αναφορά του στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες είπε «παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σημασία έχει ότι οι παίκτες που ξεκίνησαν αλλά και αυτοί που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι έδειξαν μεγάλη διάθεση» και συνέχισε αναφερόμενος στην διακοπή που ακολουθεί λέγοντας ότι «η διακοπή θα μας βγάλει από τον ρυθμό μας όμως παράλληλα θα μας δώσει την ευκαιρία να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να επιστρέψουν κάποια παιδιά που είναι τραυματίες ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με τον Άρη».

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι «και στο 2-1 δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Κλείσαμε καλά τους χώρους και εκμεταλλευτήκαμε την ικανότητα μας στους αιφνιδιασμούς πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ».

Ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε και σε ερώτηση που του έγινε για τον πανηγυρισμό του Μίρνες Σίσιτς λέγοντας ότι «δεν παρατήρησα κάτι. Αν ο Σίσιτς έχει κάνει άσεμνη χειρονομία, τότε θα τιμωρηθεί».

Σχετικά, με τους στόχους του ΟΦΗ, ο προπονητής του ΟΦΗ διατήρησε χαμηλούς τόνους για ακόμα ένα παιχνίδι: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Είχαμε βάλει στόχο να εμφανιζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήμασταν κακοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη, βελτιωθήκαμε κόντρα στον Εργοτέλη και κάναμε ένα βήμα παραπάνω στα επόμενα παιχνίδια. Έτσι, χτίζονται οι ομάδες. Έχουμε βάλει έναν στόχο με τον κύριο Μαχλά και συνεχίζουμε ταπεινά».