Ξημέρης: «Ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί για ακόμα μια φορά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πεπεισμένος και σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί στην υπόθεση Σουλεάπ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο ΝΟVAΣΠΟΡΦΜ:

Την απόφαση της FIFA για την αφαίρεση έξι βαθμών: «Είναι άδικο μετά από τέτοια προσπάθεια που έχουμε κάνει σε όλα τα επίπεδα – διοικητικά και αγωνιστικά – να έρχεται μια τέτοια απόφαση χωρίς λογική, που δεν στέκει ούτε λογικά, ούτε ηθικά, ούτε επικοινωνιακά. Ο παίκτης έχει πληρωθεί στο ακέραιο. Έχουν μπει τα χρήματα μέσω ενταλμάτων πληρωμής, αυτά θα αποδειχθούν και θα δικαιωθούμε μια ακόμα φορά».

Τις κινήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Είμαστε στο στάδιο της νομικής επεξεργασίας του θέματος. Βρισκόμαστε σε ανοικτή γραμμή και με τη Super League και με την ΕΠΟ και πιστεύω ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο, θα έχουμε τεκμηριώσει τη θέση, που θα στηρίξουν τα αρμόδια όργανα στην προσπάθεια να μην ισχύσει η τιμωρία της FIFA».

Τη στάση του Μάριο Σουλεάπ: «Σήμερα είναι με μας, αύριο θα είναι με μια άλλη ομάδα. Είναι και λίγο ανήθικο από πλευράς του ποδοσφαιριστή, αφού πήρε τα λεφτά του, έστω και καθυστερημένα, να δημιουργεί τέτοιο θέμα, ειδικά σ’ αυτή την εποχή. Πρέπει να αναγνωριστεί απ’ τα αρμόδια όργανα ότι πληρώθηκε και με το παραπάνω, έστω κι αν η αγωνιστική του παρουσία δεν ήταν το ίδιο συνεπής».

Την πορεία του ΟΦΗ: «Έγιναν καλές επιλογές παικτών και μαζί με τους «παλιούς» που υπήρχαν – κι έδειξαν μέσα στις αντίξοες συνθήκες των πλέι-οφ την αγάπη τους στην ομάδα – φτάσαμε ως εδώ. Όντως, δεν περίμενε κανείς πως ο ΟΦΗ που αγωνιζόταν μέχρι τον Αύγουστο θα τα πήγαινε τόσο καλά. Όμως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα, τη στήριξη του κόσμου και μέσα απ’ αυτή τη συλλογική δουλειά έχουμε καταφέρει την πορεία αυτή».