Τζόρντι Λόπεζ: «Δικαιωμένος που αποφάσισα να παίξω στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στον ΟΦΗ, ο Τζόρντι Λόπεζ μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα και άνοιξε την καρδιά του στον Athletic Radio 104,2.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αποτέλεσε μια από τις μεταγραφές του περσινού καλοκαιριού και ήδη έχει δείξει την αξία του ενώ αποκαλύπτει τα συναισθήματα του για την έλευση του στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρντι Λόπεζ στον Athletic Radio 104,2

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΟΦΗ: «Διασκεδάζω την παρουσία μου στον ΟΦΗ και την ευχαριστιέμαι. Η ομάδα πάει αρκετά καλά και από την στιγμή που έχει αυτήν την πορεία, νιώθω και εγώ αρκετά καλά».

Για τις διαφορές της Ελλάδας με Ολλανδία, Αγγλία: «Κοίταξε, κάθε χώρα έχει και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Διαφορετική είναι η ζωή σε κάθε χώρα όμως στην Ελλάδα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο καιρός και ο ήλιος. Ήταν κάτι που δεν το συναντούσα τα τρία τελευταία χρόνια και μου έλειψε. Σαν Ισπανός, μου αρέσει ο καλός καιρός και αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό για εμένα. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα, στην Αγγλία οι ομάδες στηρίζονται περισσότερο στην δύναμη ενώ στην Ελλάδα υπάρχει μια «μίξη» δύναμης και τεχνικής».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Είναι σημαντικό ότι βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Σίγουρα, για άλλους ήταν μεγάλη έκπληξη αυτά τα αποτελέσματα όμως όταν δουλεύουμε σωστά τότε έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Η τακτική που ακολουθούμε μας δικαιώνει όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία του ΟΦΗ».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το μέλλον αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι κακό αν σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να είμαστε προσγειωμένοι. Θέλουμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι η αρχή της χρονιάς ακόμα και σίγουρα έχουμε δυνατότητες για να πάμε ψηλά. Όμως, είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας μετά την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».

Για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου αλλά θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

Για την παρουσία πολλών Ισπανών στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως να είναι καλή η ζωή στην Ελλάδα και να αρέσει στους Ισπανούς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εγώ είμαι εδώ γιατί ήθελα να παίξω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας αλλά και γιατί ήθελα να ζήσω την εμπειρία παίζοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Δεν περίμενα ότι θα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Περπατάω στον δρόμο και ο κόσμος μας μιλάει συνεχώς και είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό για εμάς που έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μας υποστηρίζουν τόσο πολύ».