«Τρελαμένος» για να παίξει με τον Άρη ο Παπουλής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τίποτα δεν θέλει ο Φώτης Παπουλής να χάσει το παιχνίδι με τον Άρη παρά τον τραυματισμό του στο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη. «Δεν θέλω να χάσω το παιχνίδι με τον Άρη» τόνισε ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα του Σαββάτου καθώς συγκρούστηκε με τον Καβουσάκη αλλά όπως είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν θέλω να απουσιάσω από τον αγώνα με τον Άρη. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα από το Σάββατο. Χθες έκανα θεραπεία και σήμερα οι ενοχλήσεις που προέρχονται από αιμάτωμα έχουν υποχωρήσει».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του, ο Παπουλής πρόσθεσε: «Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και το απόγευμα θα πάω να τρέξω. Σήμερα το πρωί θα κάνω μαγνητική εξέταση για να υπάρχει μια πιο λεπτομερής εικόνα, όμως θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν υποχωρήσει σημαντικά οι ενοχλήσεις που είχα. Το αιμάτωμα δημιουργήθηκε από κλωτσιά που δέχθηκα. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτε το σοβαρό. Το απόγευμα θα πάω προπόνηση και θα τρέξω. Αυτά έχει η δουλειά μας. Είναι μέσα στη ζωή. Όμως δεν πρέπει να μένουμε σε τέτοιες άτυχες στιγμές. Θα ξεπεράσω το πρόβλημα όπως ξεπέρασα αυτά που μου παρουσιάσθηκαν πριν από μερικές ημέρες. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάνε καλά».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην κυριακάτικη αναμέτρηση εξέφρασε την θέληση του να παίξει: «Όπως είμαι, σήμερα ναι. Όπως σας είπα, έχουν υποχωρήσει σημαντικά οι ενοχλήσεις και θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το αιμάτωμα που έχω είναι σίγουρο ότι θα υποχωρήσει. Φυσικά θέλω να αγωνισθώ στο παιχνίδι με τον Άρη και είμαι σίγουρος ότι θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι».

«Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα»
Ο Φώτης Παπουλής έκανε την εκτίμηση του για τον αγώνα με τους «κίτρινους» τονίζοντας ότι είναι το πιο δύσκολο ματς του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα: «Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας με τον Άρη είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δεν παρασυρόμαστε από τη πορεία που έχει ο αντίπαλος μας και τους βαθμούς που έχει στο βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής είναι μια νέα αρχή για όλους κι εμείς θέλουμε να έχουμε συνέχεια στη καλή πορεία του ΟΦΗ. Επαναλαμβάνω θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Τέλος, απαντώντας στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι: «Είναι υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει αυτά τα ματς. Όμως εμείς σήμερα δεν ασχολούμαστε με το θέμα αυτό. Η μόνη σκέψη που είναι στο μυαλό μας είναι το επόμενο δύσκολο ματς που θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Μετά τον αγώνα με τον Αρη θα μας απασχολήσει το επόμενο παιχνίδι».