Παπουλής: «Θέλω να πιστεύω πως άθελα του ο διαιτητής έκρινε τον αγώνα»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις τoυ προέδρου του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, κινήθηκαν και αυτές του Φώτη Παπουλή, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως η διαιτησία στιγμάτισε το χθεσινό παιχνίδι ωστόσο τα λάθη είναι ανθρώπινα, ενώ παράλληλη τόνισε πως μια ήττα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή εικόνα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φώτης Παπουλής:

«Σίγουρα νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε. Ξέραμε πως το παιχνίδι είναι δύσκολο με την ομάδα του Άρη γιατί και ήταν σε δεινή βαθμολογική θέση και είναι μια ποιοτική ομάδα. Χάσαμε ένα ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω ότι ένας διαιτητής αλλάζει την πορεία ενός αγώνα, αλλά θέλω να πιστεύω, πρώτα πρέπει να δω και το βίντεο, ότι άθελά του έκρινε το παιχνίδι του αγώνα γιατί από ότι ενημερώθηκα ήταν και πέναλτι του Μάντζιου και νομίζω ότι με δέκα παίκτες ο Άρης και εμείς με 1-1 θα ήταν διαφορετική η τροπή του παιχνιδιού»

Ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, ο επιθετικός του ΟΦΗ δήλωσε:

«Πρέπει να κοιτάξουμε όλη αυτήν την εβδομάδα να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω δεν χαλάμε όλη την καλή εικόνα που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε δείξει τι ήμασταν όλο αυτό το διάστημα. Είναι δύο πολύ βασικές απώλειες, ο Βαγγέλης (σ.σ. Μάντζιος) και ο Στάθης (σ.σ Ταυλαρίδης). Θα δουλέψουμε όλη αυτήν την εβδομάδα να πάμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».