Κίνδυνος τιμωρίας για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Η έντονη δυσαρέσκεια με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Άρη ήταν εμφανής σε όλους τους ανθρώπους τους ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ και κάτι ανάλογο δεν θα μπορούσε να μην συμβαίνει και με τον κόσμο. Ωστόσο κάποιοι φαίνεται να ξεπέρασαν τα όρια με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος τιμωρίας για τον ΟΦΗ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ και φέτος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του αποτελώντας των 12ο παίκτη της ομάδας. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το «Γεντί Κουλέ» είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο με τον κόσμο να προσπαθεί να σπρώξει την ομάδα στην νίκη κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από εχθρούς και φίλους, που όλοι υποκλίνονται στον λαό της ομάδας. Δυστυχώς όμως δεν λείπουν και κάποιοι απερίσκεπτοι που κάποιες φορές ξεφεύγουν από τα όρια και δημιουργούν προβλήματα για την ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγραψε ο Ηπειρώτης ρέφερι  Γιάννης Μήτσιος στο φύλλο αγώνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη, φίλαθλος του ΟΦΗ χτύπησε τον παρατηρητή της αναμέτρησης Γιάννη Τσαχειλίδη.

Μετά λοιπόν από αυτή την εξέλιξη, ο ΟΦΗ κινδυνεύει εκτός από χρηματικό πρόστιμο σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του κόσμου του.