Πρόβλημα με Μπουλούτ!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Αναστοπουλος για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς μετά τους Μάντζιο και Ταυλαρίδη που δεν θα αγωνιστούν λόγω των αποβολών του στο παιχνίδι με τον Άρη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά ξεκινάει σήμερα με μια πρωινή και μία απογευματινή προπόνηση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει να αντιμετωπίσει έναν σημαντικό πονοκέφαλο για το παιχνίδι της Κυριακής καθώς από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάζουν οι Μάντζιος και Ταυλαρίδης. Τα πράγματα και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρα στην επίθεση με τον Καμπάνταη να φαίνεται να παίρνει την θέση βασικού και να αντικαθιστά τον Μάντζιο, όμως στην άμυνα περιπλέκονται αρκετά καθώς με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Άρη αποχώρησε ο Μπουλούτ, ο οποίος θα φανεί αν μπορέσει να είναι έτοιμος τις επόμενες μέρες.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στην διάθεση του και τον Ντένις Σόουζα, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει σαν αντικαταστάτης του Ταυλαρίδη και ο Μπουλούτ να έπεζε αριστερά, ενώ η άλλη εκδοχή ήθελε τον Μπουλούτ να πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο να πηγαίνει ο Βάντο ή ο Μποντόρ. Τα πράγματα σε περίπτωση πάντως που δεν αγωνιστεί ο Μπουλούτ περιπλέκονται αρκετά με τον Νίκο Αναστόπουλο να καλείται να λύσει ένα γρίφο όσον αφορά τον καταρτισμό της 11αδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Στα μόνα θετικά για τον ΟΦΗ είναι η επιστροφή του Λάζαρου Χαριτωνίδη στις προπονήσεις. Ο ταλαντούχος παίκτης μετά από 6 μήνες όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσθιο χιαστό επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.