Σχέδια χωρίς Μπουλούτ κάνει ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Αναστόπουλο όπως όλα δείχνουν να στερείται οριστικά την συμμετοχή του Ερόλ Μπουλούτ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τον Τούρκο να μην προπονείται ούτε χθες κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και σήμερα, κάτι που σημαίνει πως ο Αναστόπουλος κάνει τα πλάνα του χωρίς την παρουσία του Μπουλούτ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ελλείψει άλλων λύσεων η παρουσία του Σόουζα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς ο έτερος διαθέσιμος αμυντικός, Λάζαρος Χαριτωνίδης έχει μόλις τρεις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς στα πόδια του και ο Αναστόπουλος δεν θα ήθέλε να τον ρίξει ακόμα σε τόσο βαθιά όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η διαφαινόμενη απουσία του Μπουλούτ φέρνει ανακατατάξεις και στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Βάντο και Μποντόρ να «κονταροχτυπιούνται» για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Στην επίθεση θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία του Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μάντζιο.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 στο ΒΑΚ.