«Βουνό» ο Δεκέμβρης για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ένα «βουνό» έχει να ανέβει τον Δεκέμβριο ο ΟΦΗ, ο οποίος αναγκάζεται να δώσει 6 παιχνίδια μέσα σε 25 μέρες.

O Δεκέμβριος είναι ένας ιδιαίτερα επιβαρημένος μήνας για τον ΟΦΗ καθώς μέσα σε 25 μέρες θα δώσει 6 παιχνίδια δηλαδή σχεδόν 1 παιχνίδι ανά 4 ημέρες.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο, στις 3/12 όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρας Τρίπολης. Στις 7/12 ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και το Καυτατζόγλειο όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις 11/12 ο ΟΦΗ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ μια εβδομάδα αργότερα υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» την Κέρκυρα, μια στοφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Στις 22/12 ο ΟΦΗ πάει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδος και το «μαρτύριο» τελειώνει στις 28/12, όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό για την 3 εξ αναβολής αγωνιστική της Super League.

Μπορεί το πρόγραμμα του ΟΦΗ να είναι σχετικά «βατό», ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να κάνει διαχείρηση υλικού ώστε οι παίκτες να μην επιβαρυνθούν αλλά και η ομάδα να μαζέσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς αλλά και να πάρει την πρόκριση για το κύπελλο Ελλάδος.