Μέσα ο Παπουλής-με 20 παίκτες στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

O Φώτης Παπουλής ακολούθησε κανονικά το μέρος της σημερινής προπόνησης και ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριάλεβε στην αποστολή της ομάδα για το παιχνίδι στο Αγρίνιο. 20 παίκτες στην αποστολή επέλεξε ο Αναστόπουλος.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Καλάιζιτς και Μπουλούτ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο Καυτζόγλειο. Μοναδικός απών είναι ο Ζόρντι Λόπεζ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στην Ισπανία για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το Σάββατο το πρωί από το Ηράκλειο για την Αθήνα. Στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αγρίνιο, όπου αναμένεται να φθάσουν περίπου στις 3 μ.μ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών της ομάδας με προπόνηση που θα κάνουν στο Αγρίνιο. Η αποστολή του ΟΦΗ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει και το πρωί της Δευτέρας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Στην αποστολή μετέχουν οι παρακάτω παίκτες:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Σίσιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μονιάκης, Παπουλής.

Ο Παπουλής στην προπόνηση που θα γίνει στο Αγρίνιο θα δοκιμάσει το πόδι του και αν είναι καλά θα αγωνιστεί. Διαφορετικά θα πάρει την θέση του ο Χόρχε Λόπες. Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τους Κάρολ,Γαλανόπουλο, Μπουλούτ, Ταυλαρίδη, Γεωργίου. Στην μεσαία γραμμή Καλάιτζιτς και Βερόν. Ελεύθερος ο Σουμπίνιο. Δεξιά ο Χόρχε Λόπες(ή Παπουλής), αριστερά ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Μάντζιος. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ουκάρ, που τα πήγε αρκετά καλά στο παιχνίδι με την Δόξα, στο οποίο πέτυχε και το νικητήριο γκόλ του ΟΦΗ.