Νίκη και 4η θέση θέλει στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την νίκη που θα τον φέρει μόνο 4ο στο πρωτάθλημα μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα θα επιδιώξει στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ.

Το γεγονός πως δεν νίκησαν χθες η Ξάνθη και ο Ατρόμητος δίνουν την δυνατότητα στον ΟΦΗ με τρίποντο στο Αγρίνιο να μείνει μόνος τέταρτος στην βαθμολογία.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στο σημερινό παιχνίδι, μπορεί να υπολογίζει στους Καλάιζιτς και Μπουλούτ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο Καυτζόγλειο. Μοναδικός απών είναι ο Ζόρντι Λόπεζ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στην Ισπανία για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του.

Στην αποστολή μετέχουν οι παρακάτω παίκτες:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Σίσιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μονιάκης, Παπουλής.

Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τους Κάρολ,Γαλανόπουλο, Μπουλούτ, Ταυλαρίδη, Γεωργίου. Στην μεσαία γραμμή Καλάιτζιτς και Βερόν. Ελεύθερος ο Σουμπίνιο. Δεξιά ο Χόρχε Λόπες(ή Παπουλής), αριστερά ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Μάντζιος. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ουκάρ, που τα πήγε αρκετά καλά στο παιχνίδι με την Δόξα, στο οποίο πέτυχε και το νικητήριο γκόλ του ΟΦΗ.

To Gentikoule θα βρίσκεται στο Αγρίνιο και θα σας μεταφέρει από νωρίς το κλίμα