Γεωργίου: «Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τους κινδύνους που εγκυμονεί το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα αλλά και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, μίλησε σε συνέντευξη του ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ,  μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα, επισημαίνοντας ότι εναι ένας αντίπαλος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πως ο ΟΦΗ πρέπει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεκτικός αν θέλει να πάρει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσο είπε ο Γιώργος Γεωργίου:

Για το παιχνίδι της Κυριακής…

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στόχος μας είναι η νίκη και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου, που περιμένουμε και πάλι να είναι δίπλα μας, θα τον πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πειθαρχημένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι, όπως προανέφερα. Η Κέρκυρα βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί, από την άποψη ότι χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς. Θα δώσουμε το 100% για το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Για τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου…

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και έχει τη σημασία του. Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ. Θέλουμε να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας, ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο, όμως ψάχνουμε βαθμούς και μακριά από το Ηράκλειο. Το δείξαμε αυτό σε δύσκολες έδρες και με αντιπάλους μεγάλες ομάδες. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όμως τώρα κοιτάμε το ματς που έχουμε μπροστά μας με την Κέρκυρα».
Για το οικονομικό…

«Σίγουρα είναι θετικό να μπαίνει η ομάδα σε ένα προγραμματισμό. Η διοίκηση κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στο δικό της κομμάτι και το έδειξε έμπρακτα. Υπάρχει ένα θέμα με το οικονομικό, όμως η κίνηση αυτή ήταν ευχάριστη για όλους. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ποτέ δε μας είχαν επηρεάσει αυτά τα θέματα και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε τα όποια προβλήματα να λυθούν το συντομότερο δυνατόν. Το καλό είναι ότι η διοίκηση μάς στηρίζει, κάνει προσπάθεια και αυτό φαίνεται με πράξεις. Από την πλευρά μας, εμείς έχουμε δείξει χαρακτήρα ως ποδοσφαιριστές».