Βατσινάς: «Γιατί να είναι έκπληξη που πήγα να δώ τον ΟΦΗ;»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους η επανεμφάνιση του Φανούρη Βατσινά, στο παιχνίδι  του ΟΦΗ στην Πάτρα με την Παναχαική. Για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ, η παρουσία του στο γήπεδο, δεν ήταν όμως…έκπληξη. Όπως τονίζει ο ίδιος «γιατί να είναι έκπληξη που πήγα να δώ τον ΟΦΗ; Δεν είναι η πρώτη φορά. Εχω δεί αρκετά εκτός έδρας  παιχνίδια  του ΟΦΗ. Παρακολουθώ την ομάδα. Δεν έχω σταματήσει ποτέ να την παρακολουθώ και να ενημερώνομαι. Δεν γίνεται αυτό…».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι, τονίζει πως «πήγα να δώ το παιχνίδι. Ετσι απλά. Δεν είχε  να κάνει με κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην Πάτρα για να δώ τον ΟΦΗ».

Για την παρουσία του στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα, είπε ότι «κατέβηκα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά  και στον προπονητή, αλλά και στους διαιτητές. Ευχήθηκα σε όλους Καλές γιορτές. Αυτό είναι όλο».

Για την πρόκριση του ΟΦΗ, είπε πως «ο ΟΦΗ δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά μετράει η πρόκριση. Πάντως είδαμε με τον φίλο μου τον Αλέξη Κούγια ένα πολύ καλό μάτς. Ηταν ένα καλό παιχνίδι, ο ΟΦΗ έδωσε το δικαίωμα στην Παναχαική που ήταν πολύ καλή. Ο ΟΦΗ όμως πήρε την πρόκριση και αυτό μετράει».