Η ανάκαμψη του ΟΦΗ ξεκινάει από τα Γιάννενα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Αναστόπουλο να έχει ξανά στην διάθεση του τον Μάντζιο αλλά και τους Παπουλή, Μποντόρ ο ΟΦΗ φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (live 5.15 Gentikoule, Αthletic Radio 104,2). 

O Nίκος Αναστόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε «λίφτινγκ» της 11αδας σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ το ευχάριστο είναι ότι παίκτες – βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας όπως οι Μάντζιος, Παπουλής επανέρχονται στο αρχικό σχήμα.

Όλα δείχνουν ότι ο 53χρονος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Τζόρντι Λόπεζ που είναι έτοιμος 100% έτοιμος ενώ και έχει την ποιότητα ώστε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της μεσαίας γραμμής με την επίθεση. Πέραν του 29χρονου μέσου, στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν ενώ δεν θα αλλάξει η τετράδα στην άμυνα που θα αποτελείται από τους Γαλανόπουλο, Γεωργίου, Ταυλαρίδη και Μπουλούτ.

Από εκεί και πέρα, δεν έπονται μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα ενώ επιστρέφουν οι Παπουλής, Μάντζιος με τον πρώτο να πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης και να τον πλαισιώνει ο Σίσιτς από την αριστερή πλευρά.

Με το σημερινό παιχνίδι, ξεκινάει ένα πρόγραμμα – «φωτιά» για τον ΟΦΗ που καλείται να παίξει τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 10 ημέρων όπου από αυτά, τα τρία είναι έξω από την Κρήτη.