Γεωργίου: «Έχουμε μάθει να προχωράμε μέσα από τα δύσκολα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τον χαρακτήρα που έχουν «πλάσει» άπαντες στον ΟΦΗ μίλησε ο Γιώργος Γεωργίου που αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο captain τoυ ΟΦΗ μίλησε στη NOVA και αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες είπε αρχικά «είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και θα πάμε εκεί για να παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό». 

Παράλληλα, ο 33χρονος αμυντικός υπογράμμισε τον χαρακτήρα που έχει «χτίσει» ο ΟΦΗ… «Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά μέσα από τα δύσκολα έχουμε μάθει να προχωράμε. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να φέρουμε ξανά το θετικό κλίμα στην ομάδα» ενώ τόνισε ότι μοναδικός σκοπός των παικτών του ΟΦΗ είναι να παίξουν ποδόσφαιρο και τίποτα παραπάνω: «Δεν υπάρχει ανησυχία, εμείς πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μέσα στο γήπεδο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ούτε εκτός. Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι. Για εμάς θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν παρατράγουδα».

Τέλος, ο Γιώργος Γεωργίου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Έχουμε κάνει και πολύ καλές εμφανίσεις στο Ηράκλειο, καλές νίκες. Υπήρξαν παιχνίδια που ήμασταν άτυχοι, που δεν μας βγήκαν. Η ομάδα εντός κι εκτός παίζει πάντα για τη νίκη, ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να τελειώσουν τον πρώτο γύρο θετικά».