Μάντζιος: «Νίκη στα Γιάννενα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαγγέλης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε ότι στόχος του ΟΦΗ είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

«Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι ποτέ εύκολο, κάθε ομάδα μπορεί να χάσει βαθμούς. Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα θέλαμε, θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε εκεί» ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου επιθετικού που συνέχισε «νομίζω πως με μια νίκη στα Γιάννινα θα ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος».

Όσον αφορά το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ και την πληθώρα επιλογών που έχει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Βαγγέλης Μάντζιος πρόσθεσε: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν έρθει και είναι καλοί στον ΟΦΗ. Το πως θα τους χρησιμοποιήσει είναι θέμα του προπονητή, δεν θα κρίνω εγώ». Τέλος, για την ατμόσφαιρα στα Ιωάννινα, ανέφερε: «Πληροφορήθηκα κι εγώ τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Ξέρω κάποια προβλήματα που έχουν μεταξύ τους οι οπαδοί, εμείς στο γήπεδο είμαστε συνάδελφοι και φίλοι κι ελπίζω να μην γίνει το παραμικρό στον αγώνα».