Τα είχε όλα εκτός από το γκολ και έφυγε με το «Χ» από τα Γιάννενα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ωστόσο του έλειψε η καλή τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Ήπειρο.

Με μια έκπληξη στην 11αδα παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος καθώς επέλεξε τον Μπούρμπο σε θέση δεξιού χαφ ενώ όπως αναμενόταν έδωσε τα ηνία της ομάδας στους Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Κάλαϊτζιτς. Στην άμυνα ήταν η γνωστή τετράδα Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι όμως έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο πρώτο 10λεπτο αφού στην συνέχεια ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα. Με βασικούς μοχλούς της επίθεσης, τους Βερόν και Λόπεζ ο ΟΦΗ πλησίαζε συνεχώς την περιοχή του Φεγκρούς ενώ οι Μπούρμπος, Μάντζιος απείλησαν την εστία των γηπεδούχων. Μετά το 30ο λεπτό, η ανασταλτική λειτουργία του ΟΦΗ βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο ενώ γινόταν ολοένα και πιο απειλητικός.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ απείλησε τους γηπεδούχους με 3 ευκαιρίες σε ένα 5λεπτο μέσα (Τζόρντι Λόπεζ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς). Στην συνέχεια, ο Αναστόπουλος θέλησε να διαφυλάξει τα νώτα του με την μετατόπιση του Μπούρμπου στον άξονα όπου «κλείδωσε» το κέντρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν απείλησε καθόλου παρά μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Τζάνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ ενώ στην αντεπίθεση ο Κώτσιος πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Παπουλή διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Με λάθη η διαιτησία του Σιδηρόπουλου που δεν αποβάλει τον Φεγκρούς όταν ανατρέπει τον Μάντζιο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννενα.

Δείτε εδώ το live του αγώνα