Κάρολ: «Θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιστροφή του Ρόι Κάρολ στην «ποδοσφαιρική σκηνή» του έχει δημιουργήσει και τις δικαιολογημένες προσδοκίες για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μιλώντας σε εφημερίδα της Β. Ιρλανδίας δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κλήθηκε τελευταία φορά το 2006 όταν και αγωνιζόταν στην Σκωτία με την φανέλα της Ρέϊντζερς και είπε χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν είπα ότι έχω αποσυρθεί από το την εθνική ομάδα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα: «Εκείνη την περίοδο τα είχα παρατήσει στην ομάδα, είχα μετακομίσει στη Ρέιντζερς και δεν έπαιζα την πρώτη ομάδα και πίστευα ότι θα ήταν καλύτερο για τη Βόρεια Ιρλανδία αν συγκεντρωνόμουν στο πως θα πάρω θέση βασικού στο Άιμπροξ. Είμαι απογοητευμένος που δεν έχω εμπλακεί από τότε. Μίλησα με τον Νάιτζερ Γούρθινγκτον πριν λίγα χρόνια όταν ήμουν στη Δανία και που είπε πως θα με έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν πήρε ποτέ. Ακόμη ελπίζω πως θα πάρω μια ακόμη ευκαιρία να παίξω για τη Βόρεια Ιρλανδία, νιώθω πως έχω κάτι να προσφέρω».