Κάρολ: «Ο διαιτητής είναι ωραίος τύπος»(!)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με άκρως ειρωνική διάθεση αλλά και όρεξη για χιούμορ σχολίασε ο Ρόι Κάρολ την διαιτησία του Αρετόπουλου ενώ δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ξεχωριστός χαρακτήρας είναι χαρακτήρισε «τραγική» την εμφάνιση του.

«Είναι ωραίος τύπος! Είναι δύσκολη η δουλειά του διαιτητή, ευτυχώς πάντως που έχω ιρλανδική προφορά και οι διαιτητές δεν με καταλαβαίνουν!» είπε χαρακτηριστικά ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ του ΟΦΗ που αναφερόμενος στην παρουσία της ομάδας είπε «δεν νομίζω ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απογοητευτικοί και δεν ήταν καλή εικόνα μας. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερο αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Γενικότερα έχουμε ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα και πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία, δεν είναι μόνο θέμα των επιθετικών».

Ο Ρόι Κάρολ έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ξεχωριστός χαρακτήρας είναι αφού χαρακτήρισε «τραγική» την εμφάνιση του τονίζοντας πως έχει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε: «Ήμουν τραγικός! Το πρώτο γκολ φέρει δική μου ευθύνη και θα μπορούσα να το είχαμε αποφύγει».