Διαβεβαίωση Κουράκη για συμμετοχή του στις επαφές για οικονομική βοήθεια

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

«Ολοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε να καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2 εκ. ευρώ της ΠΑΕ ΟΦΗ» δήλωσε ο Γιάννης Κουράκης, μετά την συνάντηση, που έγινε στην Λότζια με τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, οι οποίοι ζήτησαν την βοήθεια του δημάρχου Ηρακλείου, στις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για την εξεύρεση οικονομικής ενίσχυσης από επιχειρηματίες εντός και εκτός Ηρακλείου.

Στην συνάντηση που έγινε συζητήθηκε το πλάνο που έχει καταρτίσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, με τις επαφές που ήδη κάνει με επιχειρήσεις του Ηρακλείου, για να συμμετάσχουν στην οικονομική στήριξη που χρειάζεται ο ΟΦΗ.

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ τόνισαν πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με επιχειρήσεις και θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες τις συναντήσεις αυτές.

Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Ηρακλείου για την βοήθεια που έχει προσφέρει στον σύλλογο, αλλά και την πρόθεση του να συμμετάσχει και ο ίδιος μέσα από τις γνωριμίες του, ώστε κάποιοι επιχειρηματίες να σταθούν στο πλευρό του ΟΦΗ σε αυτήν την κρίσιμη ώρα.

Με την ευκαιρία οι παράγοντες του ΟΦΗ ευχήθηκαν και στον δήμαρχο Ηρακλείου για την ονομαστική του εορτή και σαν δώρο του έδωσαν μια φανέλα του ΟΦΗ που είχε στην πλάτη γραμμένο το όνομα του. Παράλληλα επισημάνθηκε η παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ανάδειξη του Γιάννη Κουράκη, ως επίτιμου προέδρου της ομάδας, κάτι που έχει αποδεχθεί με χαρά.