Μανταδάκης στο Gentikoule: «Μονιασμένοι και ενωμένοι θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντίνος Μανταδάκης μίλησε στο Gentikoule για την συστράτευση που χρειάζεται να υπάρξει ώστε βρεθεί η λύση στα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ. 

Ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ, αναφερόμενος στο τέλος της υπόθεσης Ρόβα τόνισε πως «ο Ρόβας στην αρχική του απαίτηση την κατέβασε κατά 100.000 ευρώ και αναλάβαμε να πληρώσουμε την αμοιβή του δικηγόρου του. Υπήρχε μια πρωτόδικη απόφαση 250.000 ευρώ που ήταν δύσκολο για να ανατραπεί στο εφετείο. Εν τέλει ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε να κατεβάσει τις απαιτήσεις του κατά 165.000 ευρώ».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που υπάρχουν, είπε «αυτήν την στιγμή με την συστράτευση των ανθρώπων που στελεχώνουν την διοίκηση, με την βοήθεια του κόσμου και πάνω από όλα μονιασμένοι και ενωμένοι συνεχίζουμε να μαχόμαστε. Ελπίζουμε πάντα στην οικονομική ενίσχυση των ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Και βέβαια να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ρυθμίσουμε ή να μειώσουμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους».

Τέλος, ο Ντίνος Μανταδάκης μέσω του Gentikoule έστειλε ένα μήνυμα και εν όψει των επόμενων «ανοικτών υποθέσεων» που αφορούν τον ΟΦΗ λέγοντας πως «καλούμε και παρακαλούμε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν τυχόν οικονομικές απαιτήσεις από τον ΟΦΗ να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κυρίου Ρόβα ώστε να βοηθήσουν την ΠΑΕ και να εισπράξουν πιο εύκολα τα οφειλόμενα».