Με τους δύο Λόπεζ στην 11αδα προετοιμάζεται ο ΟΦΗ για την Δόξα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μεγάλη σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή προετοιμάζεται ο ΟΦΗ για το παιχνίδι – κομβικής σημασίας – με την Δόξα Δράμας όπου αναμένονται μεγάλες και υποχρεωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω των πολλών απουσιών.

Με την αποχώρηση του Σουμπίνιο και τις πολλές απουσίες λόγω καρτών, οι επιλογές που έχει ο Αναστόπουλος είναι λίγες ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι ο Χόρχε Λόπεζ είναι έτοιμος 100%.

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης, ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με βασικούς τους Χόρχε και Τζόρντι Λόπεζ όπως και τον Ουκάρ στα άκρα της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, δεν έπονται ξαφνικές αλλαγές στο βασικό σχήμα ενώ είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στην 11αδα και ο Μπούρμπος που στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Ατρόμητο έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι πρώτες ενδείξεις για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας είναι ότι ο Βεζυρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Βάντο ενώ οι Σόουζα – Ταυλαριδης θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν με τον Χόρχε Λόπεζ να αγωνίζεται μπροστά τους έχοντας δημιουργικό ρόλο ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Ουκάρ, Παπουλής και Καμπάνταης.