Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Έτοιμος για την επιστροφή στις νίκες είναι ο ΟΦΗ ο οποίος στις 17:15 (live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας.

Στον ΟΦΗ αγνοούν την λέξη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας άπαντες ευελπιστούν να σημάνει την έναρξη της αντεπίθεσης. Τα δύο θετικά αποτελέσματα της Δόξας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχουν “θορυβήσει″ και στον ΟΦΗ είναι απολύτως έτοιμοι ώστε να μην γίνουν νέο θύμα έκπληξης. 

H αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας είναι η εξής

Βεζυρίδη, Σαχσανίδης,  Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ουκάρ, Ζόρμπάς, Καμπάνταης, Παπουλής, Μποντόρ, Νύκταρης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γαλανόπουλος θα βρίσκεται στο δεξί άκρο, ο Βάντο στο αριστερό και οι ΣόουζαΤαυλαρίδης θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στην  μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν με τον Χόρχε Λόπεζ να αγωνίζεται μπροστά τους έχοντας δημιουργικό ρόλο ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Ουκάρ, Παπουλής και Καμπάνταης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπούρμπος, ο οποίος μπορεί να παίξει στην θέση του Ουκάρ.