Ξεκινάει την προετοιμασία εν όψει Παναιτωλικού

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Tην προσοχή του στο  παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στρέφουν στον ΟΦΗ με την ομάδα να ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Αγρινίου.

Στην ομάδα συγκεντρώνονται πλέον για το παιχνίδι της Πέμπτης όπου στοχεύουν στην πρόκριση και στην διάκριση μέσα από το θεσμό του κυπέλλου. «Μας ενδιαφέρει ο αγώνας στο Αγρίνιο γιατί ο ΟΦΗ θέλει να διακριθεί και στο κύπελλο όπου έχει τη δική του παράδοση» είχε τονίσει στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα από σήμερα να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει αρκετές επιστροφές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάντζιου, Κάλαϊτζιτς, Κάρολ και Γεωργίου οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Δόξα. Από τιμωρία επιστρέφει και ο Σίσιτς, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν είναι ακόμα σίγουρη, καθώς ο Σλοβένος έχει «κληρονομήσει» ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.