Μπούρμπος: «Να συνεχίσουμε με πάθος και διάρκεια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πάθος και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ώστε να έρθει η νίκη επί της Δόξας Δράμας στάθηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Μπούρμπος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος στο ΝΟVAΣΠΟΡΦΜ

-την πορεία του ΟΦΗ μέχρι τώρα: «Η πορεία της ομάδας είναι αξιοπρεπέστατη ως τώρα, αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που έχει και πώς ξεκίνησε τη χρονιά. Είναι γραφικό να πούμε ότι δεν μας επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Με μία καλή πορεία θα βοηθήσουμε κι εμείς τους διοικούντες να βρουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Γνωρίζουμε ότι σχεδόν σε όλες τις ομάδες υπάρχουν τέτοια προβλήματα, αλλά συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας».

-τη νίκη επί της Δόξας Δράμας: «Η Δόξα ήταν μια διαφορετική ομάδα από εκείνη που είχαμε αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι και προερχόταν από δύο σημαντικά αποτελέσματα απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Εμείς θέλαμε πάσει θυσία να επιστρέψουμε στις νίκες και νομίζω πως κάναμε καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα, πάθος και διάθεση. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να σωθούμε το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

-τη φημολογούμενη μετακίνηση του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό: «Ο Κάρολ έχει μια μεγάλη καριέρα πίσω του. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, με εμπειρίες και μπορεί σαφώς να σταθεί στον Ολυμπιακό. Εδώ έχει σταθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ο κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται διαφορετικά. Αν πάει στον Ολυμπιακό, που τα πράγματα είναι καλύτερα διοικητικά και οικονομικά, μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα».