«Όλοι μαζί για να φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Snakes 4» συγχαίρει και εύχεται την πρώην και τη νυν διοίκηση του ΟΦΗ στέλνοντας μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Snakes 4»

«ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΠΑΕ Ο.Φ.Η ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η SNAKES 4 HERAKLION CLUB ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Ο.Φ.Η ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

Υ.Γ    ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ……..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η  SNAKES 4 HERAKLION CLUB»