Βεζυρίδης: «Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Στέφανο Χρυσόπουλο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 συγκίνησε τους πάντες λέγοντας πως η πρόκριση επί του Παναιτωλικού είναι αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου «Κρήτες» Στέφανο Χρυσόπουλο που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο «Πόλυ» προκάλεσε ρίγη συγκίνησης εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ καθώς αφιέρωσαν την πρόκριση στον Στέφανο Χρυσόπουλο, πρώην πρόεδρο του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων «Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος»  που δίνει την μάχη για να κρατηθεί στην ζωή… «Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Στεφανή και ευχόμαστε να παίρνει δύναμη από τον Θεό για να συνεχίσει να πολεμάει για την ζωή του, όπως το έχει κάνει μέχρι τώρα».

Όσον αφορά τον εαυτό του, αρκέστηκε να πει: «Εγώ προσπαθώ να κάνω πάντα την δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία».

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ που πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα στις καθυστερήσεις κρατώντας ζωντανή την ομάδα είπε για την πρόκριση επί του Παναιτωλικού: «Ήταν μια πρόκριση που την θέλαμε πολύ εμείς αλλά και ο κόσμος. Ξεκινήσαμε αγχωμένα όμως στην συνέχεια όσο περνούσε η ώρα, ανεβάζαμε συνεχώς την απόδοση μας. Η αποβολή μας απογοήτευσε λίγο όμως στην συνέχεια ήρθε η αποβολή του παίκτη του Παναιτωλικού που ισορρόπησε τα πράγματα».