Σφίγγει τα δόντια και παίζει με ένεση στην Λιβαδειά ο Γεωργίου

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Ο αρχηγός του ΟΦΗ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο με δεδομένη την απουσία του Ταυλαρίδη ο Γεωργίου θα σφίξει τα δόντια και θα κάνει ένεση ώστε να δώσει το παρών. 
Η συμμετοχή του αρχηγού του ΟΦΗ κρίνεται επιτακτική στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό καθώς από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο στο γήπεδο της Ηλιούπολης και η αποστολή της ομάδας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης αναχώρησε για την Λειβαδιά.
Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι του Αγρινίου δεδομένου του ότι θα απουσιάσουν και οι Ταυλαρίδης και Βάντο που είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός ενδεκάδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει και ο τραυματίας Σίσιτς.  Ο Αναστόπουλος εκτός από αυτές τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό φαίνεται πως θα κάνει ακόμα μία καθώς αναμένεται να επαναφέρει τον Βερόν στην βασική ενδεκάδα. Στην ενδεκάδα φαίνεται να διατηρείται ο Βεζυρίδης μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ζορμπά
Έτσι ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Σόουζα και Γεωργίου στο κέντρο της άμυνας, τον Μπούρμπο δεξιά και τον Γαλανόπουλο στο αριστερό άκρο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ζορμπά, Μάντζιο και Παπουλή.  Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μποντόρ, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι του Αγρινίου.