Πανέτοιμος για μια ακόμα νίκη

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Συνέχεια στις νίκες θέλει ο ΟΦΗ, όπου στις 17:15 (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. 

Μετά την νίκη επί της Δόξα Δράμας στον ΟΦΗ θέλουν ακόμα μία νίκη η οποία θα τονώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό της ομάδας ενώ παράλληλα ενώ παράλληλα θα την ανεβάσει και βαθμολογικά.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να μην υπολογίζει στα βασικά του πλάνα των Γιώργο Γεωργίου καθώς οι ενοχλήσεις δεν έχουν εγκαταλείψει τον αρχηγό του ΟΦΗ παρά την ένεση που έκανε.

Μετά και την διαφαινομενη απουσία του Γεωργίου, ο ΟΦΗ δεν θα  έχει τα δύο βασικά στόπερ τηου για το παιχνίδι στην Λιβαδειά κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσουν το παιχνίδι Πίτσος και Σόουζα οι οποίοι δεν έχουν αποτελέσει το αμυντικό δίδυμο της ομάδας ποτέ στο παρελθόν.  Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι βρίσκεται ο Σίσιτς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος για το αυριανό παιχνίδι είναι οι Κάρολ, Βεζυρίδης, Χόρχε Λόπεζ, Γεωργίου, Ζόρντι Λόπεζ,  Βερόν, Μποντόρ, Μπούρμπος, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Ζαχαράκης, Καλαϊτζιτς, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς και Σόουζα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι του Αγρινίου δεδομένου του ότι θα απουσιάσουν και οι Ταυλαρίδης και Βάντο που είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός ενδεκάδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει και ο τραυματίας Σίσιτς αλλά και όπως όλα δείχνουν ο Γεωργίου.  Ο Αναστόπουλος εκτός από αυτές τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό φαίνεται πως θα κάνει ακόμα μία καθώς αναμένεται να επαναφέρει τον Βερόν στην βασική ενδεκάδα. Στην ενδεκάδα φαίνεται να διατηρείται ο Βεζυρίδης μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ζορμπά

Έτσι ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Σόουζα και Πίτσο στο κέντρο της άμυνας, τον Μπούρμπο δεξιά και τον Γαλανόπουλο στο αριστερό άκρο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Ζόρντι Λόπεζ, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τουςΖορμπά, Μάντζιο και Παπουλή.  Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μποντόρ, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι του Αγρινίου.