Σκληρό παζάρι με Κάρολ-αρέσει ο Βάλντερσον στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Η μέχρι στιγμής πρότασης του Ολυμπιακού δεν να ικανοποιεί πλήρως τον ΟΦΗ, ωστόσο στην ομάδα φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν λίγο τις απαιτήσεις τους σε περίπτωση που ο Βάλντερσον κατηφορίσει για το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθείμενος να ανεβάσει την προσφορά του πάνω από τις 200.000 ευρώ.

Στον ΟΦΗ δεν δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη κάτω από την ρήτρα της αποδέσμευσης του μέχρι στιγμής, ωστόσο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να αποδειχθεί ο Βάλντερσον. Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε και το θέμα του επιθετικού της Δόξας Δράμας Βάντερσον τον οποίο φαίνεται να ζήτησε η πλευρά του ΟΦΗ,μετά απο σχετική εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Βάλντερσον είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή το ρόστερ των Δραμινών και ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται ως δανεικός στους «μαυραετούς» από τον Ολυμπιακού, ωστόσο το θέμα είναι αν ο παίκτης μπορεί να φύγει μεσούσης της περιόδου από την Δόξα. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει το παράδειγμα του Σουμπίνιο και στον ΟΦΗ θεωρούν πως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό.

Στο  περιβάλλον των «ερυθρόλευκων» όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα επέλθει συμφωνία. Στον ΟΦΗ κρατούν αποστάσεις και περιμένουν κάτι καλύτερο από τον Ολυμπιακό. Το θέμα Κάρολ πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα.